100% nilon emas foil kembang dicithak kain renda tulle bolong kanggo sandhangan

Katrangan singkat:

Teknologi pencetakan tempel perusahaan wis digawe, pengujian keamanan lan pengujian kinerja nganti standar uji coba UE, khusus kanggo merek medium lan kelas menengah. Kita bisa nampa ODM lan OEM.

 

50Y 51-500Y 500Y
3,8 $ / Y 3 $ / Y 2,5 $ / Y

 

Desain: Bisa disesuaikan

 

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Rincian Kain Ngisor

Materi 100% nilon Yam Count 20D
Jinis Kain Tulle Jinis Rajutan Warp
Gaya Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Conto Gratis nanging ora kalebu biaya pengiriman
Kapadhetan 40Eyelets / inch Kualitas Kurang saka 5 bolongan lan reregetan ing 100Y
Jembar 63 " Rasane Tangan Kanggo dirembug
Bobot 21GSM utawa Customizable MOQ 1Y
Werna Ireng
Kandel Ringan banget Fitur Anti-Statis 、 Eco-friendly 、 Lestari
Tingkat PH 6.8
Tingkat HCHO 20MG / KG Cepet Warna 3,5 Gelar
Papan Asal Fujian , China Kekuwatan Bursting 165N
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay

Paket lan Pangiriman

Unit Adol Barang siji
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kardus kemasan sing digulung utawa tas Tenun Utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 5-10KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben diameter tabung utawa kothak kanthi jembaré 10-20CM ing 60-65 "
Saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM utawa 160 * 90 * 40CM utawa Kustomisasi

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤2000Y 15 Dina
> 2000Y Negosiasi

Gambar Rincian

100nylon gold flower foil printed tulle mesh lace fabric for garments-112

 

 Rincian Pangolahan Post  
Proses Pasca Percetakan offset Panganggone Klambi bocah 、 Klambi 、 Klambi 、 Dolanan 、 Pernikahan
Nomer Model FT3013
Pola Gaya Kembang srengenge kuning lan putih
(Bisa disesuaikan)
Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim Nggih
MOQ 1Y Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Conto Ukuran A4 gratis, nanging pengiriman ora kalebu Kauntungan Pola bisa dadi stereoskopik , utawa polos super lancip lan ora bakal deformasi ing panas , Angel ora bisa dirusak
Sample wektu 7 Dina Warna Cepet pola ≥3 Gelar
Komponen pola Lim resin Pola Level HCHO 60MG / KG
Kemampuan Pasokan 500.000 Yards saben wulan Tingkat Nyilikake ± 6%
Sasmita Jinis C Kanthi utawa tanpa saran sawise adol Kanthi
Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Layanan Khusus Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Katelu yen jumlah pesanan tekan 20000Y utawa luwih
100nylon gold flower foil printed tulle mesh lace fabric for garments-111
100nylon gold flower foil printed tulle mesh lace fabric for garments-13
100nylon gold flower foil printed tulle mesh lace fabric for garments-11

Kita wis ngembangake materi teknologi anyar foil cetak sing menarik banget amarga bakal ganti warna nalika kena sinar UV. Kajaba iku, foil sing dicithak ing produk kasebut ora bisa dipecah lan wis dites dening perusahaan pengujian profesional lan bebas neon.
Umume pelanggan minangka merek sandhangan Cina sing kondhang. Dheweke wareg banget karo produk lan layanan lan utamane kaya produk anyar ing kisaran teknologi iki.

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita