FAQ

Pitakon Paling Kerep

Napa milih kita?

1. Ora mung duwe tim R&D, nanging uga produsen. OEM lan ODM bisa ditampa.

2.Kita duwe laboratorium pengujian kain kanggo memenuhi syarat kualitas tinggi para pelanggan.

3. Kita njupuk pelanggan minangka pusat, layanan minangka tujuane, kualitas minangka jaminan. Bisa disesuaikan kanggo sampeyan, lan mlebu perjanjian kerahasiaan.

4. Ora mung ngasilake kain, nanging uga bisa nindakake proses post-kain ing ndhuwur kain, kayata sulaman, nyetak, lipit, kumpul, payet lan sapanunggalane.

5. Kita ora mung bakal duwe pamriksa kualitas pungkasan sadurunge dikirim, nanging uga menehi laporan kualitas.

Kepiye carane nggawe pesen? Aku pengin ngerti babagan proses pesenan.

Hubungi kita → Kirim conto kanggo sampeyan → Persetujuan Sampel → Tandha kontrak → Produksi akeh → Produksi rampung kanggo konfirmasi → Atur pengiriman → Perdagangan sing sukses

Apa jumlah pesanan minimum (MOQ)?

MOQ kita yaiku 80 Kilogram. Gumantung saka jinis kain apa.

Kepiye carane bisa njupuk conto lan kepiye regane?

Kita bakal ngirim conto marang sampeyan kanthi ekspres. Umume, sampel gratis, kalebu sawetara conto sing nembe dikembangake, nanging muatan sampeyan kudu ditanggung.

Apa sampeyan bisa ngasilake miturut desain utawa pola?

Mesthi wae, kita nampani nampa conto utawa ide anyar babagan kain kasebut. Mangkene, perusahaan kami uga duwe desainer kain profesional, lan kita uga bisa ngrancang pola eksklusif kanggo sampeyan.

Yen aku ora ngerti rincian kain, kepiye aku bisa menehi tawaran?

Sampeyan bisa ngirim conto menyang kita. Teknisi profesional kita bakal nganalisa spesifikasi rinci babagan kain, lan banjur bakal menehi rega kanggo sampeyan.

Yen sampeyan ora duwe conto, aja padha sumelang, sampeyan bisa menehi ide luwih lengkap babagan sing sampeyan butuhake. Kita bakal milih produksi lan penawaran sing cocog kanggo sampeyan.

Suwene wae pesenan kasebut rampung lan dikirim?

Wektu pangiriman produk khusus batch cilik udakara 15-20 dina, dene wektu pangiriman pesanan akeh gumantung karo jumlah tartamtu. Sembarang wektu tundha bakal menehi ngerti sadurunge. Uga duwe pitakonan, hubungi kita takon!

Kepiye syarat-syarat pembayaran?

Kanthi T / T, L / C, awis, kertu kredit, biasane celengan 30%, saldo sing kudu dibayar sadurunge dikirim.
Yen sampeyan duwe syarat pambayaran liyane, kirim email kanggo negosiasi babagan pambayaran.

Jinis istilah dagang apa sing sampeyan tawakake saiki?

EXW, FOB, CIF, CIP, CFR, Pangiriman Ekspres. Yen sampeyan duwe syarat dagang liyane, kirim email kanggo negosiasi.

Kepiye cara ngemas?

Pilihan A: dilipat ing karton + kantong plastik;

Pilihan B: tabung gulung + kantong plastik + tas anyaman;

Pilihan C: disesuaikan karo syarat sampeyan.