Kita duwe macem-macem warna lan gaya kain tulle kanthi tekstur tipis, rasane renyah, elastisitas, ambegan lan nyenengake. Iki digunakake kanggo gaun ganti musim panas, celana panjang piyama, jilbab, kudung lan bordir kanggo sulaman, tirai, lsp. Perusahaan kami duwe peralatan produksi sing apik, cukup akeh mesin produksi, staf produksi profesional lan sistem pengawasan sing ketat kanggo njamin kualitas tinggi kain tulle, sing dites kanggo memenuhi standar UE. Kita uga nawakake layanan ODM lan OEM.