Warta Industri

  • How much do you know about sportswear fabrics?

    Pira sampeyan ngerti babagan kain olahraga?

    Kain olahraga umum.Sandhangan olahraga katun nduweni kaluwihan yaiku nyerep kringet, ambegan lan cepet garing, sing bisa ngilangi kringet kanthi apik.Nanging, kerugian saka kain katun uga ketok banget, gampang kerut, draping perasaan ora apik.Beludru.Kain iki nandheske kenyamanan ...
    Waca liyane
  • Kebijakan "tarif nul" China bakal teka!

    Miturut situs web Kementerian Perdagangan, tanggal 2 November, Sekretariat ASEAN, penjaga RCEP, ngetokake kabar sing ngumumake yen enem negara anggota ASEAN, kalebu Brunei, Kamboja, Laos, Singapura, Thailand lan Vietnam, lan papat anggota non-ASEAN. negara, kalebu China, Jepang, N ...
    Waca liyane
  • China’s energy consumption “dual control” upgrade and its impact on the foreign trade textile industry.

    Konsumsi energi China "kontrol ganda" upgrade lan impact ing industri tekstil perdagangan manca.

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ndeleng warta iki.Mbok menawa sampeyan wis ngelingi yen "kontrol konsumsi energi dobel" anyar duwe pengaruh tartamtu ing kapasitas produksi sawetara perusahaan manufaktur, lan pangiriman pesenan ing sawetara industri kudu ditundha.Kajaba iku, G ...
    Waca liyane
  • “Delta” virus hit Southeast Asia may limit the price of spandex fabric “

    Virus "Delta" nyerang Asia Tenggara bisa mbatesi rega kain spandex "

    Galur mutan "Delta" anyar wis nyuwek pertahanan "anti-epidemi" ing pirang-pirang negara.Jumlah total kasus anyar sing dikonfirmasi ing Vietnam wis ngluwihi 240,000, kanthi luwih saka 7,000 kasus anyar ing sedina wiwit pungkasan Juli, lan Ho Chi Minh City, kutha paling gedhe ...
    Waca liyane
  • Pambuka Brief

    Renda, pisanan ditenun nganggo crochet manual.Wong-wong Kulon nggunakake akeh renda ing gaun wanita, utamane ing gaun sore lan gaun pengantin.Iki pisanan muncul ing Amerika Serikat.Nggawe renda minangka proses sing rumit banget.Iki ditenun nganggo benang sutra utawa benang miturut p ...
    Waca liyane
  • Silk road stasiun Keqiao ngedegake ibukutha tekstil Internasional

    Nalika nerangake industri tekstil Cina, Shaoxing kondhang.Nanging, sing paling misuwur yaiku Keqiao.Sajarah industri tekstil Shaoxing bisa diwiwiti 2500 taun kepungkur.Ing Dinasti Sui lan Tang (BC581-618), wilayah iki wis berkembang dadi tingkat sing "no...
    Waca liyane
  • Pusat pengawasan lan inspeksi kualitas nasional Cina (Zhejiang) kanggo produk tekstil lan kimia sing dienggoni ing Shaoxing

    Saiki, Shaoxing kualitas lan teknologi pengawasan lan pengawasan institute nampa dokumen saka Cina pasar nasional pengawasan lan administrasi Markas, kang sarujuk kanggo nyiapake kanggo mbangun Cina kualitas nasional pengawasan lan pusat pengawasan loro tekstil lan kimia ...
    Waca liyane