Khusus polka dot foil lan glitter nilon tulle bolong kain renda kanggo sandhangan

Katrangan singkat:

Barang kasebut digawe nganggo rong teknik - percetakan glitter lan offset - lan kabeh produk entuk standar mutu UE lan kasedhiya ing warna, spesifikasi lan gambar khusus.

 

50Y 51-500Y 500Y
4,5 $ / Y 3,8 $ / Y 3,5 $ / Y

 

Desain: Bisa disesuaikan

 

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Rincian Kain Ngisor

Materi 100% nilon Yam Count 20D
Jinis Kain bolong Jinis Rajutan Warp
Gaya Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Conto Gratis nanging ora kalebu biaya pengiriman
Kapadhetan 40Eyelets / inch Kualitas Kurang saka 5 bolongan lan reregetan ing 100Y
Jembar 66 " Rasane Tangan Kanggo dirembug
Bobot 22GSM utawa Customizable MOQ 1Y
Werna Putih
Kandel Ringan banget Fitur Tahan shrink 、 anti statis 、 sustainable
Tingkat PH 6.5
Tingkat HCHO 20MG / KG Cepet Warna 3.5Sarjana
Papan Asal Fujian , China Kekuwatan Bursting 168N
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay

 

Paket lan Pangiriman

Unit Adol Barang siji
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kardus kemasan sing digulung utawa tas Tenun Utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 5-10KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben diameter tabung utawa kothak kanthi jembaré 10-20CM ing 60-65 "
Saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM nganti 160 * 90 * 40CM utawa Kustomisasi

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman 0002000Y 15-20 Dina
> 2000Y Negosiasi

Gambar Rincian

Special printed polka dot foil and glitter nylon tulle mesh lace fabric for clothing-14

 

Rincian Pangolahan Post 
Proses Pasca Percetakan offset + Cetakan bubuk Panganggone Klambi bocah 、 Klambi 、 Klambi 、 Pengantin 、 Rok
Nomer Model FT3014
Pola Gaya Bisa ngatur pola kanthi pirang-pirang warna + bubuk mengkilap (Bisa disesuaikan) Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim Nggih
MOQ 1Y Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Conto Ukuran A4 gratis, nanging pengiriman ora kalebu Kauntungan Dasar lem resin, dicithak ing warna bubuk, bubuk sing apik lan ora bakal tiba ora mudhun, jaminan kualitas
Sample wektu 7-10 Dina Warna Cepet pola ≥3 Gelar
Komponen pola Lem resin + Shining bubuk Pola Level HCHO 60MG / KG
Kemampuan Pasokan 500.000 Yards saben wulan Tingkat nyilikake ± 6%
Sasmita Jinis C Kanthi utawa tanpa saran sawise adol Kanthi
Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Layanan Khusus Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Katelu yen jumlah pesanan tekan 20000Y utawa luwih
Special printed polka dot foil and glitter nylon tulle mesh lace fabric for clothing-13
Special printed polka dot foil and glitter nylon tulle mesh lace fabric for clothing-11
Special printed polka dot foil and glitter nylon tulle mesh lace fabric for clothing-12

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita