• How much do you know about sportswear fabrics?

    Pira sampeyan ngerti babagan kain olahraga?

    Kain olahraga umum.Sandhangan olahraga katun nduweni kaluwihan yaiku nyerep kringet, ambegan lan cepet garing, sing bisa ngilangi kringet kanthi apik.Nanging, kerugian saka kain katun uga ketok banget, gampang kerut, draping perasaan ora apik.Beludru.Kain iki nandheske kenyamanan ...
    Waca liyane
  • Kebijakan "tarif nul" China bakal teka!

    Miturut situs web Kementerian Perdagangan, tanggal 2 November, Sekretariat ASEAN, penjaga RCEP, ngetokake kabar sing ngumumake yen enem negara anggota ASEAN, kalebu Brunei, Kamboja, Laos, Singapura, Thailand lan Vietnam, lan papat anggota non-ASEAN. negara, kalebu China, Jepang, N ...
    Waca liyane
  • Enabling double cycle leading new bureau | 2021 Intertextile Autumn and Winter Flour and Accessories Exhibition opens

    Mbisakake siklus pindho anjog biro anyar |2021 Intertextile Autumn lan Winter Flour lan Aksesoris Pameran mbukak

    Saka 9 Oktober nganti 11 Oktober, Kain Tekstil Internasional China lan Aksesoris (musim gugur lan mangsa) Expo dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional (Shanghai).Ekspo Tekstil lan Aksesori Ngarep Internasional China (musim gugur lan mangsa), Busana & Aksesori Internasional China...
    Waca liyane
  • China’s energy consumption “dual control” upgrade and its impact on the foreign trade textile industry.

    Konsumsi energi China "kontrol ganda" upgrade lan impact ing industri tekstil perdagangan manca.

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ndeleng warta iki.Mbok menawa sampeyan wis ngelingi yen "kontrol konsumsi energi dobel" anyar duwe pengaruh tartamtu ing kapasitas produksi sawetara perusahaan manufaktur, lan pangiriman pesenan ing sawetara industri kudu ditundha.Kajaba iku, G ...
    Waca liyane
  • The difference between cations and cotton fabrics

    Bedane antarane kation lan kain katun

    Kain kationik lan kain katun murni nduweni karakteristik alus lan elastisitas sing apik.Minangka sing luwih apik, iku gumantung ing pilihan pribadi.Kain katun murni mesthi dadi jinis kain sing disenengi saben wong ing urip, dene kain kationik minangka proses ...
    Waca liyane
  • How to choose a tulle wedding dress?

    Cara milih gaun pengantin tulle?

    Busana pengantin kanthi gaya prasaja ora mung ndadekake putri katon luwih seger lan alami, nanging uga nyebutake rasa tresnane putri marang lekuk awak.Uga bisa disiapake kanggo manten outdoor kayata manten pantai lan manten pastoral, supaya putri bisa bebas.Mlaku-mlaku lan mubeng awak.F...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti tenan kain bolong tulle?

    Carane jahitan kain tulle bolong?Carane ngunci kain bolong tulle? Apa sampeyan pengin ngerti?Tindakake kula lan katon mudhun ,Cara seaming kain tulle bolong: Bisa seamed dening darning lan sulaman.Kain bolong banget lentur, amarga umume kain bolong tulle digawe saka poliester lan bahan kimia liyane ...
    Waca liyane
  • “Delta” virus hit Southeast Asia may limit the price of spandex fabric “

    Virus "Delta" nyerang Asia Tenggara bisa mbatesi rega kain spandex "

    Galur mutan "Delta" anyar wis nyuwek pertahanan "anti-epidemi" ing pirang-pirang negara.Jumlah total kasus anyar sing dikonfirmasi ing Vietnam wis ngluwihi 240,000, kanthi luwih saka 7,000 kasus anyar ing sedina wiwit pungkasan Juli, lan Ho Chi Minh City, kutha paling gedhe ...
    Waca liyane
  • Apa sing ditindakake "kabijakan bocah telu" kanggo industri busana bocah-bocah?

    pasar anyar spawns industri "saham potensial" "telung anak privasi" hit abot, kanggo industri sandhangan anak iku temtu warta apik.Wiwit implementasine "kabijakan siji-anak loro-anak" ing 2013 lan implementasine "com...
    Waca liyane
  • Ekspor produk rasukan omah lan olahraga kuwat.

    Saka Januari nganti Mei 2021, ekspor sandhangan China (kalebu aksesoris sandhangan, padha ing ngisor iki) tekan 58,49 milyar dolar AS, munggah 48,2% saben taun lan 14,2% ing periode sing padha ing 2019. Ing wulan Mei sing padha, ekspor sandhangan $ 12.59 milyar, munggah 37.6 persen saben taun lan ...
    Waca liyane
  • Ekspor tekstil omah China tekan rekor paling dhuwur ing limang wulan pisanan taun iki

    Ing limang sasi kapisan taun iki, ekspor tekstil omah China mbalekake kanthi lengkap, kanthi skala ekspor tekan rekor dhuwur, lan ekspor provinsi lan kutha-kutha utama kabeh entuk wutah sing signifikan.Panjaluk pasar tekstil omah internasional terus kuwat, omah kita ...
    Waca liyane
  • Generasi mudha China nemokake maneh budaya "sandhangan sing apik"

    Ing jam nol tanggal 1 Juni, kegiatan promosi pertengahan taun sing wis suwe digawe panas ing platform e-commerce kayata Tmall lan Jingdong resmi diwiwiti.Sanalika kegiatan kasebut diwiwiti, iki nyebabake semangat konsumsi para netizen, lan data kasebut nggawe ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2