Kabar Perusahaan

  • How much do you know about sportswear fabrics?

    Pira sampeyan ngerti babagan kain olahraga?

    Kain olahraga umum.Sandhangan olahraga katun nduweni kaluwihan yaiku nyerep kringet, ambegan lan cepet garing, sing bisa ngilangi kringet kanthi apik.Nanging, kerugian saka kain katun uga ketok banget, gampang kerut, draping perasaan ora apik.Beludru.Kain iki nandheske kenyamanan ...
    Waca liyane
  • Enabling double cycle leading new bureau | 2021 Intertextile Autumn and Winter Flour and Accessories Exhibition opens

    Mbisakake siklus pindho anjog biro anyar |2021 Intertextile Autumn lan Winter Flour lan Aksesoris Pameran mbukak

    Saka 9 Oktober nganti 11 Oktober, Kain Tekstil Internasional China lan Aksesoris (musim gugur lan mangsa) Expo dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional (Shanghai).Ekspo Tekstil lan Aksesori Ngarep Internasional China (musim gugur lan mangsa), Busana & Aksesori Internasional China...
    Waca liyane
  • The difference between cations and cotton fabrics

    Bedane antarane kation lan kain katun

    Kain kationik lan kain katun murni nduweni karakteristik alus lan elastisitas sing apik.Minangka sing luwih apik, iku gumantung ing pilihan pribadi.Kain katun murni mesthi dadi jinis kain sing disenengi saben wong ing urip, dene kain kationik minangka proses ...
    Waca liyane
  • Bentenipun kain bolong lan kain renda, apa kain renda kualitas apik

    Bedane antarane kain bolong lan kain renda, kain bolong: bolong yaiku tenunan polos tipis sing ditenun kanthi benang bengkong ekstra kuwat, fitur: kapadhetan jarang, tekstur luwih tipis, bolongan langkah sing cetha, tangan kelangan, kebak elastisitas, breathability apik, nyaman. kanggo nyandhang.Amarga transparansi, ...
    Waca liyane
  • Pambuka Brief

    Renda, pisanan ditenun nganggo crochet manual.Wong-wong Kulon nggunakake akeh renda ing gaun wanita, utamane ing gaun sore lan gaun pengantin.Iki pisanan muncul ing Amerika Serikat.Nggawe renda minangka proses sing rumit banget.Iki ditenun nganggo benang sutra utawa benang miturut p ...
    Waca liyane