Sapa kita iki?

op

Shaoxing Liuyi Textile CO., LTD minangka perusahaan impor lan ekspor tekstil profesional sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, desain, lan penjualan macem-macem kain. Kita dununge ing kutha tekstil China ing provinsi Zhejiang, sing dadi pusat distribusi kain paling gedhe ing Asia. Ing jejere pelabuhan Ningbo lan pelabuhan Shanghai, kita duwe transportasi segara sing paling trep lan ngidini pengiriman tepat waktu. Tim perdagangan manca negara kita duwe luwih saka 20 wong, khusus nyewa desainer kain profesional, personel deteksi kain, operasi situs web, lsp., Akeh bakat.

Fuzhou Nyulam Liufang Co., Ltd. minangka pabrik pabrik perusahaan, peralatan canggih lan tim teknis, saengga kita bisa njamin kualitas produk kanthi luwih apik.

Babagan riset lan pangembangan produk, kita wis ngetrapake sikap profesional, serius. Kita janji bakal menehi layanan pelanggan kanthi apik uga kualitas produk sing bisa dipercaya.

Apa sing kita lakoni?

pp

Produk utama yaiku kain tulle, kain bolong, kain renda, trim lace, kain rajutan, kain spandex, kain renang lan percetakan / sulaman / kumpul / lipet / payet / glitter / foil stamping kain proses, sing akeh digunakake ing bocah, klambi wanita, jeroan wanita, klambi pengantin, olahraga, baju renang, dekorasi, lsp., kita nggawe produk bermutu lan fokus ing pasar tengah lan kelas menengah.

lf (1)
lf (2)
lf (3)

Napa milih kita?

Kita duwe limang kaluwihan utama ing ngisor iki:

1. Ora mung duwe tim R&D, nanging uga produsen. OEM lan ODM bisa ditampa.

2.Kita duwe laboratorium pengujian kain kanggo memenuhi syarat kualitas tinggi para pelanggan.

3. Kita njupuk pelanggan minangka pusat, layanan minangka tujuan, kualitas minangka jaminan. Desainer pabrik perusahaan bisa nggawe kustomisasi pribadi kanggo sampeyan, lan mlebu perjanjian kerahasiaan.

4. Ora mung ngasilake kain, nanging uga bisa nindakake proses post-kain ing ndhuwur kain, kayata sulaman, nyetak, lipit, kumpul, payet lan sapanunggalane.

5. Departemen inspeksi kualitas kita ora mung bakal ngawasi saben proses produksi, nanging uga nindakake pamriksa kualitas pungkasan sadurunge dikirim, lan bisa menehi laporan kualitas sing cocog.