Elegan stamping foil dicetak nilon tulle bolong kain renda kanggo rok

Katrangan singkat:

Produk iki minangka proses anyar - stamping foil faux - sing digawe kanthi pencet pasta resin ing kain, lan menehi efek sing padha karo stamping foil. Proses iki bisa disesuaikan ora mung karo pola nanging uga kanthi warna sing beda.

 

50Y 51-500Y 500Y
3,8 $ / Y 3 $ / Y 2,5 $ / Y

 

Desain: Bisa disesuaikan

 

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Rincian Kain Ngisor

Materi 100% nilon Yam Count 20D
Jinis Kain bolong Jinis Rajutan Warp
Gaya Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Conto Gratis nanging ora kalebu biaya pengiriman
Kapadhetan 38Eyelets / inch Kualitas Kurang saka 5 bolongan utawa noda rusak ing 100Y
Jembar 65 " Rasane Tangan Alus
Bobot 23GSM utawa bisa disesuaikan MOQ 1Y
Werna Putih
Kandel Ringan banget Fitur Tahan shrink 、 anti statis friendly ramah lingkungan 、 berkelanjutan
Tingkat PH 6.5
Tingkat HCHO 20MG / KG Cepet Warna 3,5 Gelar
Papan Asal Fujian , China Kekuwatan Bursting 167N
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay

 

Paket lan Pangiriman

Unit Adol Barang siji
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kardus kemasan sing digulung utawa tas Tenun Utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 5-10KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben diameter tabung utawa kothak kanthi jembaré 10-20CM ing 60-65 "
Saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM utawa 160 * 90 * 40CM utawa Kustomisasi

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤2000Y 15 Dina
> 2000Y Negosiasi

Gambar Rincian

elegant stamping foil printed nylon tulle mesh lace fabric for the skirt-15
Rincian Pangolahan Post

 

Proses Pasca Percetakan offset Panganggone Klambi wanita dress Klambi lengkap 、 Rok
Nomer Model FT3007
Pola Gaya Kembang gaya Eropa lan Amerika Biru (Bisa disesuaikan) Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim  Nggih
MOQ 1Y Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Conto Ukuran A4 gratis, nanging pengiriman ora kalebu Kauntungan  Pola bisa stereoskopik , utawa polos super lancip ,
lan ora bakal deformasi ing panas , Ora angel dipecah
Sample wektu 7 Dina Warna Cepet pola  ≥3 Gelar
Komponen pola Lim resin  Pola Level HCHO 60MG / KG
Kemampuan Pasokan 500.000 Yards saben wulan Tingkat Nyilikake ± 6%
Sasmita Jinis C Kanthi utawa tanpa saran sawise adol  Kanthi
Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Layanan Khusus  Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Katelu yen jumlah pesanan tekan 20000Y utawa luwih
elegant stamping foil printed nylon tulle mesh lace fabric for the skirt-14
elegant stamping foil printed nylon tulle mesh lace fabric for the skirt-12
elegant stamping foil printed nylon tulle mesh lace fabric for the skirt-11

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita