Hot Sale New Sequins Glitter Spangle Hexagonal Tulle Fabric For Wedding Dress

Katrangan singkat:

Produk iki minangka proses pembentukan kanthi glitter berkualitas tinggi. Werna, gaya, spesifikasi backing, pilihan kemasan lan pembayaran kabeh bisa dirembug.

20Y 21-100Y 100Y
8 $ / Y 7 $ / Y 5.3 $ / Y

Desain: Bisa disesuaikan

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Rincian Cepet

Materi 100% Polyester Count Benang 20D
Jinis Kain bolong Jinis Rajutan Warp
Gaya  Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Kandel Entheng
Kapadhetan 18Eyelets / inch  Jembar 63 "
Bobot 29GSM utawa Bisa Disesuaikan Rasane Tangan Disesuaikan
Conto Ukuran A4 gratis, nanging pengiriman ora kalebu Werna Costomized
Sample Wektu 7 Dina MOQ Biaya tambahan dibutuhake yen klor ora ireng utawa putih lan jumlahe kurang saka 2500Y
Fitur Berkelanjutan weight Ringan 、 Warni
Panganggone Klambi 、 Klambi 、 Wedding
Papan Asal Zhejiang , China
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay
Pangandikan  

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Barang Tunggal
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kantong anyaman kemasan utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 5-10KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben tabung utawa diameter kothak ing 10-15cm jembaré 60-65 "
Saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM utawa Kustomisasi
Tuladha Foto  

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤5000Y 7-10 Dina 
> 5000Y Nego

Gambar Rincian

IMG_8238副本
IMG_8241副本
IMG_8232副本
Rincian Kualitas 
Proses Pasca Plain Dicelup Nomer Model FT6114
Sasmita Produk tingkat pertama Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Kualitas Kurang saka 10 bolongan utawa noda rusak ing 100Y Kemampuan Pasokan 300.000 Yards saben wulan
Tingkat PH 6.7 Kekuwatan Bursting ≥100N
Tingkat HCHO ≤20MG / KG Cepet Warna 3-4 Gelar
Cepet Cahya 3Degree Tingkat Nyilikake ± 6%
Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim  Nggih Kauntungan Penganekaragaman khusus, teknologi canggih, sistem produksi lengkap
Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Kanthi utawa tanpa saran sawise adol  Kanthi Layanan Khusus  Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Ketiga yen jumlah pesanan tekan 10000Y utawa luwih
IMG_8538副本
IMG_8241副本
IMG_8238副本
IMG_8232副本

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita