Polka nilon putih titik tulle kanggo klambi

Katrangan singkat:

Iki diameteripun 3mm diameteripun polka dot tulle bolong cahya. Proses pangumpulan sing mateng, gesper tangan ora uwal, lan njaga kerjasama jangka panjang karo merek medium lan kelas menengah, tahan kanthi tes lan tes.

 

50Y 51-500Y 500Y
5 $ / Y 4,5 $ / Y 4 $ / Y

 

Desain: Customizable

 

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Video

Rincian Kain Ngisor

Materi 100% nilon Yam Count 20D
Jinis Kain Tulle Jinis Rajutan Warp
Gaya Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Conto Gratis nanging ora kalebu biaya pengiriman
Kapadhetan 38Eyelets / inch Kualitas Kurang saka 5 bolongan lan reregetan ing 100Y
Jembar 65 " Rasane Tangan Kanggo dirembug
Bobot 20GSM utawa Customizable MOQ Biaya tambahan dibutuhake yen warnane ora ireng utawa putih lan jumlahe kurang saka 2000Y
Werna Putih
Kandel Ringan banget Fitur Bernapas 、 Organik 、 Anti-Jamur
Tingkat PH 6.8
Tingkat HCHO 20MG / KG Cepet Warna ≥3,5 Gelar
Papan Asal Fujian , China Kekuwatan Bursting 165N
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay

Paket lan Pangiriman

Unit Adol Barang siji
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kardus kemasan sing digulung utawa tas Tenun Utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 5-10KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben diameter tabung utawa kothak kanthi jembaré 15-20 CM ing 60-65 "
Saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM utawa Kustomisasi

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤2000Y 15 Dina 
> 2000Y Negosiasi

Gambar Rincian

white nylon polka dot flocking  tulle fabric for the clothes-13

 

Rincian Pangolahan Post  
Proses Pasca Sisih kaping pindho kumpul Panganggone Klambi bocah 、 Wedding 、 Bar permen
Nomer Model FT2004
Pola Gaya Putih cilik alus (Bisa disesuaikan Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim Nggih
MOQ 2Y Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Conto Isi ulang Kauntungan Sisih siji utawa dobel, akeh utawa kandhel. Warna lan pola disesuaikan. saben spesifikasi memenuhi Standar UE
Sample wektu 10 Dina Warna Cepet pola ≥3 Gelar
Komponen pola Kembang nilon Pola Level HCHO 60MG / KG
Kemampuan Pasokan 200.000 Yards saben wulan Tingkat Nyilikake ± 6%
Sasmita  Produk sing nduweni kualifikasi
Kanthi utawa tanpa saran sawise adol Kanthi
Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Layanan Khusus Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Katelu yen jumlah pesanan tekan 20000Y utawa luwih
white nylon polka dot flocking  tulle fabric for the clothes-12
white nylon polka dot flocking  tulle fabric for the clothes-11
white nylon polka dot flocking  tulle fabric for the clothes-2

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita