Nylon-tahan Nylon Diamond Mesh Tulle Net Net kanggo Klamben

Katrangan singkat:

Kain kasebut digawe saka nilon, kanthi bolong intan lan bolong sing luwih padhet, lan dites nyusut nganti ± 6%. Sampel gratis kasedhiya lan kita uga bisa nampa pesenan khusus.

100Y 101-1000Y > 1000Y
0,9 $ / Y 0,7 $ / Y Bisa dirembug

 

Werna: Bisa disesuaikan

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Rincian Cepet

Materi 100% nilon Yam Count 20D 
Jinis Kain Tulle Jinis Rajutan Tricot
Gaya Foursquare Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Kandel Ringan banget
Kapadhetan 43Eelel / inci  Jembar 60 "utawa Customizable)
Bobot 24GSM utawa Customizable Rasane Tangan Bisa alus utawa kaku utawa bisa dirembug
Conto Gratis nanging ora kalebu biaya pengiriman Werna Biru bledug 、 violet 、 Jambon…
Sample Wektu 5 Dina MOQ 10Y
Fitur Tahan shrink 、 breathable 、 Organic 、 entheng
Panganggone Rok bocah 、 Klambi pengantin 、 Klambi wanita
Papan Asal Fujian , China
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay
Pangandikan  

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Barang siji
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kardus kemasan sing digulung utawa tas Tenun Utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 6-10KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben tabung utawa diameter kothak ing 15-20cm jembaré 62 "
saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM utawa 160 * 90 * 40CM / Kustomisasi

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤5000Y 7-10 Dina 
> 5000Y Nego

 

Gambar Rincian

Shrink-Resistant Nylon Diamond Mesh Tulle Net Fabric for Dresses-16
Shrink-Resistant Nylon Diamond Mesh Tulle Net Fabric for Dresses-15
Shrink-Resistant Nylon Diamond Mesh Tulle Net Fabric for Dresses-14
Shrink-Resistant Nylon Diamond Mesh Tulle Net Fabric for Dresses-13
 

Rincian Kualitas

 

Proses Pasca Plain Dicelup Nomer Model 2F002
Sasmita Tipe A Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Kualitas Kurang saka 5 bolongan utawa noda rusak ing 100Y Kemampuan Pasokan 550.000 yard saben wulan
Tingkat PH 6.6 Kekuwatan Bursting 181N
Tingkat HCHO ≤20MG / KG Cepet Warna ≥3,5 Gelar
Cepet Cahya 3 Gelar Tingkat Nyilikake ± 6%
Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim  Nggih Kauntungan Kekuwatan jaring ngisor dhuwur, lan proses sulaman lan proses liyane ora gampang ngasilake bolongan
Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Nganggo utawa Tanpa umpan balik sawise didol  Kanthi Layanan Khusus  Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Ketiga yen jumlah pesanan tekan 10000Y utawa luwih
Shrink-Resistant Nylon Diamond Mesh Tulle Net Fabric for Dresses-12
Shrink-Resistant Nylon Diamond Mesh Tulle Net Fabric for Dresses-11
Shrink-Resistant Nylon Diamond Mesh Tulle Net Fabric for Dresses-1
Shrink-Resistant Nylon Diamond Mesh Tulle Net Fabric for Dresses-2

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita