Jaring kationik poliester lan spandeks krazik meregang kain tikel warna bolong pindho nyedhiyakake pasokan olahraga olahraga

Katrangan singkat:

Jaring kationik poliester lan spandeks krazik meregang kain tikel warna bolong kaping pindho kanggo pasokan olahraga, multi-warna pasokan titik opsional. Pencelupan perlindungan lingkungan, ora ana formaldehida, malah fluor, ora ana amina aromatik. Cepet warna barang kira-kira level 3, bisa disesuaikan karo perlindungan lingkungan standar Eropa sing anyar, tahan warna sing luwih dhuwur lan sarat liyane.

 

> 1KG 25-500KG 5000KG
7,7 $ / KG 7.1 $ / KG 6,6 $ / KG

 

Werna: Bisa disesuaikan

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Rincian Cepet

Materi Poliester kanthi spandeks Count Benang 75D / 72F kation + 50D / 72F (DTY) + spandeks 20D
Jinis Kain Olahraga Jinis Rajutan Warp
Gaya  Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Kandel Entheng
Kapadhetan 18Eyelets / inch  Jembar 63 "
Bobot 165GSM utawa Customizable Rasane Tangan Soft utawa Customized
Conto Ukuran A4 gratis, nanging pengiriman ora kalebu Werna Bisa Customizable
Sample Wektu 7 Dina MOQ Biaya tambahan dibutuhake yen klor ora ireng utawa putih lan jumlahe kurang saka 2500Y
Fitur Berkelanjutan weight Ringan 、 Warni
Panganggone Kaos, klambi ing omah, klambi santai, klambi olahraga, piyama, jeroan
Papan Asal Zhejiang , China
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay
Pangandikan  

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Barang Tunggal
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kantong anyaman kemasan utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 5-10KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben tabung utawa diameter kothak ing 10-15cm jembaré 60-65 "
Saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM utawa Kustomisasi
Tuladha Foto  

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤5000Y 7-10 Dina 
> 5000Y Nego

Gambar Rincian

KF0025-1
KF0025-4
KF0025
Rincian Kualitas

 

Proses Pasca Plain Dicelup Nomer Model KF0025
Sasmita Produk tingkat pertama Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Kualitas Kurang saka 10 bolongan utawa noda rusak ing 100Y Kemampuan Pasokan 300.000 Yards saben wulan
Tingkat PH 6.7 Kekuwatan Bursting ≥100N
Tingkat HCHO ≤20MG / KG Cepet Warna 3-4 Gelar
Cepet Cahya 3Degree Tingkat Nyilikake ± 6%
Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim  Nggih Kauntungan Penganekaragaman khusus, teknologi canggih, sistem produksi lengkap
Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Kanthi utawa tanpa saran sawise adol  Kanthi Layanan Khusus  Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Ketiga yen jumlah pesanan tekan 10000Y utawa luwih
spandex polyester

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita