Kain rajutan spandeks 20D luar biasa 20D spandex rajutan kanggo bahan cetak

Katrangan singkat:

Kain iki minangka campuran poliester 20D kanthi spandeks 40D ing rajutan bolong. Saliyane digunakake kanggo klambi intim, bisa uga digunakake kanggo proses nyetak lan tahan warna 3+. Bisa disesuaikan kanthi istilah alus lan spesifikasi.

100Y 101-1000Y > 1000Y
5 $ / Y 4 $ / Y 3 $ / Y

 

Werna: Bisa disesuaikan

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Rincian Cepet

Materi Spandex lan Polyester Yam Count 20 * 40D
Jinis Kain bolong Jinis Rajutan Warp
Gaya  Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Kandel  Entheng
Kapadhetan 32Eyelets / inch  Jembar 59 "
Bobot 50GSM  Rasane Tangan Alus utawa Customizable
Conto Gratis nanging ora kalebu biaya pengiriman Werna Ireng
Sample Wektu 7-10 Dina MOQ Biaya tambahan sing dibutuhake yen klor ora ireng utawa putih lan jumlahe kurang saka 1000Y
Fitur Tahan shrink 、 Frivolity 、 Tahan Kerut
Panganggone Klambi ining Lining 、 Wedding 、 Kaos Olahraga
Papan Asal Fujian , China
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay
Pangandikan  

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Barang Tunggal
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kantong anyaman kemasan utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 10-15KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5-1KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben tabung utawa diameter kothak ing jembaré 20-25cm ing 60-65 "
Saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM utawa 160 * 90 * 40CM utawa Kustomisasi

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤5000Y 7-10 Dina 
> 5000Y Nego

Gambar Rincian

Outstanding 20D polyester 40D spandex knitted mesh fabric for printted material-17
Outstanding 20D polyester 40D spandex knitted mesh fabric for printted material-16
Outstanding 20D polyester 40D spandex knitted mesh fabric for printted material-15
 

Rincian Kualitas

 

Proses Pasca Plain Dicelup Nomer Model 5F009
Sasmita Produk tingkat pertama Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Kualitas Kurang saka 5 cacat ing 100Y Kemampuan Pasokan 500.000 Yards saben wulan
Tingkat PH 6.2 Kekuwatan Bursting ≥300N
Tingkat HCHO ≤20MG / KG Cepet Warna 3-4 Gelar
Cepet Cahya 3 Gelar Tingkat Nyilikake ± 6%
Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim  Nggih Kauntungan Diversifikasi khusus, akurasi warna dhuwur, sanajan warna lan rasane alus, bisa digunakake kanggo nyampur monofilamen lan spandeks
Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Kanthi utawa tanpa saran sawise adol  Kanthi Layanan Khusus  Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Ketiga yen jumlah pesanan tekan 10000Y utawa luwih
Outstanding 20D polyester 40D spandex knitted mesh fabric for printted material-14
Outstanding 20D polyester 40D spandex knitted mesh fabric for printted material-13
Outstanding 20D polyester 40D spandex knitted mesh fabric for printted material-12
Outstanding 20D polyester 40D spandex knitted mesh fabric for printted material-11

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita