Kain kationik lan kain katun murni duweni ciri alus alus lan elastisitas sing apik. Minangka sing paling apik, gumantung saka pilihan pribadi. Kain katun murni mesthi dadi jinis kain sing sabenere luwih seneng digunakake ing urip, dene kain kationik diproses kanthi cara fisik khusus kanggo nggawe benang kationik kayata benang poliester kationik utawa benang nilon kationik.

KF0025cations FABRIC

POLYESTER AND SPANDEX KF0026-6

1. Kaluwihan kain kationik:

1. Salah sawijining ciri khas kain kationik yaiku efek rong warna. Kanthi fitur iki, sawetara kain warna loro sing dicelup benang bisa diganti, saengga bisa nyuda biaya kain kasebut. Iki minangka karakteristik kain kationik, nanging uga matesi ciri khas kasebut. Kanggo kain warna-warna benang warna-warni, kain kationik mung bisa diganti.

2. Kain kationik duwe warna sing padhang lan cocog banget kanggo serat gawean, nanging digunakake kanggo ngumbah lan nyepetake kain selulosa alami lan kain protein.

3. resistensi abrasi kain kationik uga apik banget. Sawise nambah sawetara serat gawean kayata poliester lan spandeks, nduweni kekuatan luwih dhuwur lan elastisitas sing luwih apik, lan resistensi abrasi mung nomer loro kanggo nilon.

4. Kain kationik duwe sawetara sifat kimia, kayata resistansi korosi, resistensi alkali encer, resistensi agen pemutih, oksidan, hidrokarbon, keton, produk minyak bumi, lan asam anorganik. Dheweke uga duwe sawetara sifat fisik, kayata tahan sinar ultraviolet.

COTTON FABRIC

 2.Kauntungan saka kain katun murni:

1. Kain katun murni kepenak: keseimbangan asor. Serat katun murni bisa nyedhot kelembapan saka swasana sekitar, kandhungane 8-10%, lan rasane alus nanging ora kaku nalika ndemek kulit.

2. Kain katun murni supaya anget: tetep anget: serat katun duwe koefisien konduktivitas termal lan listrik sing sithik, serat kasebut dhewe keropos lan elastisitas dhuwur, lan kesenjangan ing antarane serat bisa nglumpukake udhara sing akeh (hawa uga minangka konduktor panas lan listrik sing kurang apik). Penylametan anget cukup dhuwur.

3. Kain katun sing awet:

(1) Nalika suhu ngisor ing ngisor 110 ℃, iku bakal nyebabake kain saya nguap tanpa ngrusak serat. Cuci, nyetak lan dicelup ing suhu kamar ora ana pengaruhe ing kain, sing bisa nambah wasuh lan tahan lama kain.

(2) Serat katun tahan karo alkali, lan serat ora bisa dirusak dening alkali, sing cocog kanggo ngumbah sandhangan. Lan proses pewarnaan, nyithak lan proses liyane.

4. Perlindhungan lingkungan: Serat katun minangka serat alami. Kain katun murni kasebut ora nuwuhake iritasi ing kulit, lan ono gunane lan ora mbebayani tumrap awak manungsa.


Wektu kiriman: Sep-11-2021