Matur nuwun kanthi sanget kanggo ndeleng warta iki.

Mbok wis ngerti yen "dkontrol konsumsi energi ual "wis mengaruhi kapasitas produksi sawetara perusahaan manufaktur, lan ngirim pesanan ing sawetara industri kudu ditundha. Kajaba iku, Kantor Umum Kementerian Ekologi lan Lingkungan Republik Rakyat China wis nerbitake "Rencana Kontrol Polusi Udara Musim Gugur lan Musim Dingin kanggo Wilayah Kunci 2021-2022 (Draft kanggo Komentar)" ing wulan September. Musim gugur lan musim salju taun iki (wiwit tanggal 1 Oktober 2021 nganti 31 Maret 2022) Jepang), sawetara industri bakal fokus, lan kapasitas produksi bisa uga luwih diwatesi.

logo

"Miturut semangat rapat darurat propinsi tanggal 20 September lan semangat pandhuan saka pimpinan utama pamrentah provinsi, provinsi kasebut kudu langsung ngetrapake pengurangan tenaga lan pengurangan beban kanggo perusahaan sing nggunakake energi utama. Kabeh lokalitas kudu njamin keamanan miturut premis sing aman. Perusahaan energi bakal mungkasi produksi nganti pungkasan wulan. Sektor tenaga listrik bakal njupuk langkah-langkah kanggo perusahaan-perusahaan pemakan energi utama sing durung ditutup sadurunge jam 11:00 tanggal 21 September. Ana 161 perusahaan ing distrik kita sing terlibat, kabeh kalebu ing industri percetakan lan pencelupan lan serat kimia.

printing fabric

Distrik Keqiao, Shaoxing, Zhejiang, minangka konsentrasi industri percetakan, pewarna lan tekstil paling gedhe ing Asia, lan kapasitas pencetakan lan pewarnaan meh 40% saka total negara kasebut. Wiwit tanggal 22 September, udakara 200 pabrik percetakan lan pewarnaan ing Distrik Keqiao kabeh wis mandheg listrik lan mandheg produksi nganti pungkasan September. Kebijakan sing diwatesi listrik lan diwatesi produksi pabrik tekstil nyuda tingkat operasi saben dina lokakarya dadi kurang saka setengah, lan umume buruh kudu nundha kerja nalika preinan. Nyatane, ora mung ing Shaoxing, Zhejiang, nanging uga ing pirang-pirang wilayah ing negara kasebut ngetrapake langkah-langkah kanggo matesi listrik lan nyuda produksi lan konservasi energi lan pengurangan emisi. Umume pabrik cetak lan pewarna lan pabrik tekstil ngadhepi dilema mandegake produksi nganti beda-beda derajat. Bisa dingerteni wiwit taun kepungkur, amarga ana epidemi ing jaban rangkah, akeh pesanan tekstil manca wis bali. Industri tekstil pencetakan lan pewarna domestik kanthi cepet nambah kapasitas produksi. Saiki, ana overcapacity lan inventaris dhuwur. Bubar iki, amarga pabrik cetak lan pewarna lan pabrik tekstil duwe tenaga lan produksi winates, kapasitas produksi pabrik tekstil kasebut wis dikompres, inventarisasi wiwit mudhun saka level dhuwur, lan rega dodol uga wiwit saya mundhak.

Yen sampeyan kasengsem karo produk perusahaan, disaranake supaya pesen supaya cepet banget, supaya bisa ngatur lini produksi sadurunge supaya pesanan bisa dikirim tepat waktu. situs web kita mangga dipriksa :https://www.lymeshfabric.com/


Wektu kiriman: Sep-29-2021