Pabrik grosir polyester warp putih rajutan polka dot tulle mesh kain kanggo sandhangan

Katrangan singkat:

Kain tulle rajutan iki minangka pola burik kanthi pilihan elastis lan inelastik. Elastis bisa digunakake kanggo nggawe jeroan, lan inelastik bisa digunakake kanggo lengen klambi. Komposisi kain uga bisa disesuaikan.

50Y 51-500Y 500Y
2,5 $ / Y 2 $ / Y 1,5 $ / Y

 

Werna: Bisa disesuaikan

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Rincian Cepet

Materi 100% Polyester Count Benang 50D
Jinis Kain bolong Jinis Rajutan Tricot
Gaya  Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Kandel Entheng
Kapadhetan 33Eyelets / inch  Jembar 60 "
Bobot 55GSM utawa Bisa Disesuaikan Rasane Tangan Alus
Conto Ukuran A4 gratis, nanging pengiriman ora kalebu Werna Werna abu-abu amp Sampanye blue Biru langit
Sample Wektu 7-10 Dina MOQ Biaya tambahan dibutuhake yen klor ora ireng utawa putih lan jumlahe kurang saka 2000Y
Fitur penyerapan lembab lan kringet ngeculake strength Kekuwatan serat sing dhuwur
Panganggone Klambi bocah 、 Dekorasi meja panganan cuci mulut 、 Digunakake kanggo nyithak
Papan Asal Fujian , China
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay
Pangandikan  

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Barang Tunggal
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kantong anyaman kemasan utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 15-20KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben tabung utawa diameter kothak ing 15-20CM jembaré 60-65 "
Saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM utawa Kustomisasi

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤5000Y 7-10 Dina 
> 5000Y Nego

 

Gambar Rincian

Factory wholesale polyester white warp knitted polka dot tulle mesh fabric for clothing-17
Factory wholesale polyester white warp knitted polka dot tulle mesh fabric for clothing-15
Factory wholesale polyester white warp knitted polka dot tulle mesh fabric for clothing-16
 

Rincian Kualitas

 

Proses Pasca Plain Dicelup Nomer Model 6F021
Sasmita Produk sing nduweni kualifikasi Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Kualitas Kurang saka 5 reregetan ing 100Y Kemampuan Pasokan 500.000 Yards saben wulan
Tingkat PH 6—7 Kekuwatan Bursting 240N
Tingkat HCHO 60MG / KG Cepet Warna ≥3,5 Gelar
Cepet Cahya 3 Gelar Tingkat Nyilikake ± 5%
Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim  Nggih Kauntungan Kanggo nyithak, tahan warna kanthi ukuran 3,5 utawa ndhuwur
Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Kanthi utawa tanpa saran sawise adol  Kanthi Layanan Khusus  Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Ketiga yen jumlah pesanan tekan 10000Y utawa luwih
Factory wholesale polyester white warp knitted polka dot tulle mesh fabric for clothing-14
Factory wholesale polyester white warp knitted polka dot tulle mesh fabric for clothing-13
Factory wholesale polyester white warp knitted polka dot tulle mesh fabric for clothing-12
Factory wholesale polyester white warp knitted polka dot tulle mesh fabric for clothing-11

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita