Kain katun poliester dicetak kembang biru kain rajutan rajutan rajutan kanggo riasan

Katrangan singkat:

Kain kasebut minangka kain renda kanthi sandhangan katun poliester lan dicithak kanthi digital. Cepet warna kain ing ndhuwur kelas 3.5 miturut standar uji internasional. ODM lan OEM ditampa.

 

50Y 51-500Y 500Y
6,5 $ / Y 6 $ / Y 5,5 $ / Y

 

Desain:Bisa disesuaikan

 

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Rincian Kain Ngisor

Materi Katun / Poliester  Count Benang Bisa disesuaikan
Jinis Kain Renda Jinis Rajutan Warp
Gaya Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Conto Sampel gratis, barang ora kalebu
Kapadhetan Bisa disesuaikan Kualitas Kurang saka 5 bolongan lan reregetan ing 100Y
Jembar 63 " Rasane Tangan Soft utawa Bakal dirembug
Bobot 125GSM utawa Customizable MOQ Biaya tambahan sing dibutuhake yen klor ora ireng utawa putih lan jumlahe kurang saka 500Y
Werna Putih
Kandel Bobot sedheng Fitur Ramah lingkungan 、 Jacquard 、 Anti-Jamur
Tingkat PH 7.0
Tingkat HCHO 20MG / KG Cepet Warna 3 Gelar
Papan Asal Fujian , China Kekuwatan Bursting 289N
Jinis Bisnis Pabrikan Merek NewlyWay

Paket lan Pangiriman

Unit Adol Barang siji
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kantong anyaman kemasan utawa Kustomisasi
Bobot reged siji 20KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 1KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan
Ukuran paket siji Saben tabung utawa diameter kothak ing jembaré 15-30CM ing 58-60 "
Saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM / Kustomisasi

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤5000Y 15-20Days
> 5000Y Nego

Gambar Rincian

blue floral printed polyester cotton warp knitted mesh lace fabric for dressmaking-11
 

Rincian Pangolahan Post

 

Proses Pasca Nyithak Panganggone Klambi wanita 、 Klambi 、 Klambi lengkap 
Nomer Model FT4037
Pola Gaya Kembang putih cilik ing latar mburi biru (Bisa Disesuaikan) Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim Nggih
MOQ 10Y Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Conto Sampel ukuran A4 gratis, nanging pengiriman ora kalebu Kauntungan Pola bisa disesuaikan, ngethok potongan ing pelanggan, Entuk Standar UE
Sample Wektu 10 Dina Warna Cepet pola ≥3 Gelar
Komponen Pola Dyestuff Pola Level HCHO ≤20MG / KG
Kemampuan Pasokan 200.000 Yards saben wulan Tingkat Nyilikake ± 5%
Sasmita Jinis C Kanthi utawa tanpa saran sawise adol Kanthi
Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Layanan Khusus Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Ketiga yen jumlah pesanan tekan 10000Y utawa luwih
blue floral printed polyester cotton warp knitted mesh lace fabric for dressmaking-12
blue floral printed polyester cotton warp knitted mesh lace fabric for dressmaking-14
blue floral printed polyester cotton warp knitted mesh lace fabric for dressmaking-13

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita