100% Nylon Shine Tipis Tulle Diamond Mesh Kain Net kanggo Gaun Pengantin Wedding

Katrangan singkat:

Kain iki nambah benang, duwe bolong sing bentuk berlian lan kode. Wis dites kanggo nyusut lan kabeh nilai ana ing kisaran ± 6% sing bisa ditampa. Werna, aran lan pangukur bisa disesuaikan.

100Y 101-1000Y > 1000Y
1 $ / Y 0,8 $ / Y Bisa dirembug

 

Werna: Bisa disesuaikan

pay


Detail Produk

Layanan

Tag Produk

Ringkesan

Video

Rincian Cepet

Materi 100% nilon Yam Count Lampu kilat 20D
Jinis Kain bolong Jinis Rajutan Tricot
Gaya Dataran Jinis Pasokan Nggawe Pesenan
Teknisi Rajutan Kandel Ringan banget
Kapadhetan 45Eyelets / inch  Jembar 62 "utawa Customizable
Bobot 23GSM utawa Customizable Rasane Tangan Bisa alus utawa kaku utawa bisa dirembug
Conto Gratis nanging ora kalebu biaya pengiriman Werna Lavender 、 Abang blue Biru peteng…
Sample Wektu 5 Dina MOQ 1Y
Fitur Kedhip 、 Ringan 、 warna-warni 、
Panganggone Cocog kanggo sulaman 、 Wedding 、
Dirndl 、 Frock 
Papan Asal Fujian , China
Jinis Bisnis Pabrikan Merek Cara Anyar
Pangandikan  

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Barang siji
Pelabuhan Pelabuhan Shanghai 、 Pelabuhan Ningbo
Jinis Paket Kardus kemasan sing digulung utawa tas Tenun Utawa Kustomisasi 
Bobot reged siji 5-10KG utawa Kustomisasi
Bobot tabung kertas siji 0,5KG / Tube utawa Bobot tabung kertas sing disesuaikan 
Ukuran paket siji Saben tabung utawa diameter kothak ing 10-30cm jembaré 60-65 "
saben ukuran paket udakara 160 * 50 * 25CM utawa 160 * 90 * 40CM / Kustomisasi

Contone foto kemasan

Mode Logistik Pengirim Ekspres / Laut / Land / Udara
Wektu Pangiriman ≤5000Y 7-10 Dina 
> 5000Y Nego

Gambar Rincian

100 Nylon Shine Thin Tulle Diamond Mesh Net Fabric for Wedding Bridal Gown-18
100 Nylon Shine Thin Tulle Diamond Mesh Net Fabric for Wedding Bridal Gown-17
100 Nylon Shine Thin Tulle Diamond Mesh Net Fabric for Wedding Bridal Gown-16
100 Nylon Shine Thin Tulle Diamond Mesh Net Fabric for Wedding Bridal Gown-15
 

Rincian Kualitas

 

Proses Pasca Plain Dicelup Nomer Model 2F008
Sasmita Tipe A Sertifikasi OEKO-TEX STANDARD 100 、
Sertifikasi Eco Intertek
Kualitas Kurang saka 5 bolongan utawa noda rusak ing 100Y Kemampuan Pasokan 500.000 Yards saben wulan
Tingkat PH 6—7 Kekuwatan Bursting 175N
Tingkat HCHO ≤20MG / KG Cepet Warna 3-4 Gelar
Cepet Cahya ≥3 Gelar Tingkat Nyilikake ± 6%
Yen inspeksi awake dhewe sadurunge dikirim  Nggih Kauntungan Pesenan cilik uga bisa diproduksi, lan bahan baku, tenunan benang, kerapatan lan bolong bisa disesuaikan lan kualitas bisa dijamin degree Derajat flash sing kuat
Nganggo utawa Tanpa lembar inspeksi sing berkualitas Kanthi
Nganggo utawa Tanpa umpan balik sawise didol  Kanthi Layanan Khusus  Dikirim karo laporan Inspeksi Pihak Ketiga yen jumlah pesanan tekan 10000Y utawa luwih
100 Nylon Shine Thin Tulle Diamond Mesh Net Fabric for Wedding Bridal Gown-14
100 Nylon Shine Thin Tulle Diamond Mesh Net Fabric for Wedding Bridal Gown-13
100 Nylon Shine Thin Tulle Diamond Mesh Net Fabric for Wedding Bridal Gown-11
100 Nylon Shine Thin Tulle Diamond Mesh Net Fabric for Wedding Bridal Gown-8

Sertifikat Inspeksi Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan Pra-sales 1, desain produk ODM
    2, proyek OEM
    3, Usulan produk anyar saben wulan
    4 samples Sampel gratis kanthi biaya pengiriman sing dibayar
    5 report Laporan uji standar Eropa bisa dikirim luwih saka 5000Y
    Layanan sawise-sales 6 、 Respon cepet ing 24 jam
    7 、 Laporan kemajuan proses produk
    8 service Layanan saben omah uga bisa ditindakake
    9 discount Diskon kiriman pungkasan
    10 claim Tuntutan klaim kualitas & Solusi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita